12 empreses innovadores coneixen les possibilitats de col·laboració amb ENDESA

Publicado el por N.B. // BCN activa (autor)

 (photo: )
12 startups innovadores de la ciutat vinculades al sector de l'energia participaran al darrer "Dinar en Xarxa" de l'any. Tindran l'oportunitat de presentar els seus projectes a Josep Maria Rovira, president d'ENDESA a Catalunya, i Pedro-Díaz Pinos, director d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació de la companyia.
Els responsables d'ENDESA convidats, explicaran  les possibilitats de col·laboració, les àrees estratègiques de negoci i els seus reptes de futur amb l'objectiu d'establir sinèrgies i fomentar la cooperació empresarial.
Presentaran els seus projectes 9Smartpark, que desenvolupa tecnologia d'eficiència energètica; Cinergia, startup amb seu al districte 22@ especialitzada en enginyeria elèctrica que ha participat recentment a l'Smart Innovation Zone del congrés Smart City Expo; iGrid T&D, que ofereix solucions de hardware i software per a la creació de xarxes elèctriques intel·ligents; i Meteosim, que investiga i desenvolupa productes derivats de la producció numèrica del temps per al sector energètic.
Així mateix, hi participaran Dexma, Fiabee, Starlab, Urban Resilience, Nexum Ecologic Engines, Opendomo, Sitep i Smartgrid.