El Barri del Born presenta un creixement exponencial i es posiciona mundialment com el 5è barri de més tendència

Publicado el por N.B // REDACCIÓN (autor)

 (photo: )

El Regidor de Comerç, Raimond Blasi i la Presidenta de l’Associació Born Comerç, Marga Domingo, han presentat avui al Mercat de la Princesa la segona edició dels Premis Born Comerç que tindran lloc el proper dimecres 12 de Novembre. Una distinció  que es concedeix a aquelles persones, empreses o entitats que han contribuït al reconeixement i posicionament del Born.

L’Associació Born Comerç es va crear fa tres anys amb la finalitat d’unir tots els agents comercials per potenciar el comerç i la cultura del barri. Des del naixement de l’Associació i la inauguració del Born Centre Cultural el barri s’ha posicionat com un referent local, nacional i internacional. “Segons dades d’un estudi de mercat publicat recentment, dins del Top 10 mundial de barris de més tendència, el Born ocupa la cinquena posició” declara, Marga Domingo. La presidenta de l’Associació Born Comerç, també ha donat dades sobre l’evolució comercial del Born dels últims 3 anys:

-          Augment de la demanda  respecte l’oferta de locals: en els últims 15 dies s’han obert 3 nous establiments.

-          Durant els tres anys de vida de l’Associació Born Comerç, han acollit a 120 associats que treballen conjuntament per un bon posicionament del barri i un perfil de comprador i visitant que ajudi a crear marca Barcelona.

-          El perfil de comerciants que aposten per iniciar els seus projectes comercials són principalment joves emprenedors, botigues especialitzades i marques internacionals que aposten per Barcelona i el born per crear nous punts de venda.

La presentació dels premis ha comptat amb declaracions de Raimond Blasi, el Regidor de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona que ha elogiat els esforços realitzats per l’Associació Born Comerç i els comerciants. També ha destacat que “ tot i els canvis que s’han anat produint al Born al llarg de la seva historia, així com la recent modernització dels locals i l’augment turístic, el Born ha mantingut la seva identitat, adaptant els comerços a l’estructura arquitectònica del barri tot respectant la historia”