Per primera vegada a Catalunya un esdeveniment sobre la Transformació Digital reuneix els protagonistes TIC

Publicado el por COMUNICAE (autor)

 (photo: )

Generalitat, organismes de gestió municipal, alcaldes, organitzacions empresarials, professionals i empresaris de tot Catalunya es donen cita el 6 de juliol, a les 9 del matí al #GENTICDAY, un esdeveniment que se celebra al Tecnocampus de Mataró per exposar i debatre sobre la realitat i la situació actual de la digitalització i la transformació digital, vista pels seus usuaris i actors

"Volem conèixer la veritat, la situació real de la digitalització de Catalunya i del grau d'implementació de l'anomenada Transformació Digital en els municipis i empreses de tot Catalunya", amb aquestes paraules Albert Cortada, president de GENTIC tracta d'explicar-nos la intenció de l'esdeveniment.

"Volem anar al fons de la qüestió, no quedar-nos només amb els bonics discursos polítics que ens mostren més les intencions i els plans que els èxits", així s'expressava Tomàs Cascante, vicepresident de GENTIC i director de l'esdeveniment qui afegia que per aquest motiu -en el nostre esdeveniment- són tan importants els convidats no institucionals.

La gran novetat, és baixar al terreny de joc a prémer l'opinió i compartir els coneixements dels usuaris, els autèntics actors i gestors d'aquest immens procés de transformació Digital que estem vivint.

No és un esdeveniment gran en nombres. 400 assistents, 25 ponents i 25 estands temàtics serà la base de coneixement per generar un ampli informe sobre la situació de les TIC, vista pels seus usuaris.

Es pot conèixer el programa complet i realitzar la inscripció gratuïta a la pàgina web dels organitzadors: www.genticday.cat