FGC organitza la II edició de l´Smart Train Day al Saló Internacional de la Logística (SIL)

Publicado el por N.B // REDACCIÓN (autor)

 (photo: )

La jornada aposta per convertir-se en l'espai de referència per donar a conèixer experiències i projectes al voltant del concepte "smart city" aplicat a l'àmbit de la mobilitat ferroviària.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitza el proper dia 3 de juny la segona edició de l’Smart Train Day, una jornada que Ferrocarrils va crear el 2013 amb la voluntat d’abanderar el concepte smart train per tal d’aconseguir una gestió ferroviària intel·ligent aplicant la tecnologia i la innovació per millorar l’eficiència i la sostenibilitat del territori.

Aquesta segona edició de la jornada, que tindrà lloc dins del marc del Saló Internacional de la Logística (SIL) a Fira de Barcelona, neix amb la idea de consolidar-se com l’espai de transmissió del coneixement de referència al sud d’Europa. Estructurada en tres sessions, els assistents podran conèixer les últimes novetats i experiències de la mà de reconeguts experts estatals i internacionals de diferents empreses i institucions ferroviàries.

El programa aprofundirà en l’impacte de les aplicacions smart i de les tecnologies intel·ligents a les cadenes logístiques de nova creació; en casos d’èxit internacional com són l’aplicació de noves mesures de seguretat al metro de Mèxic DF; i finalment en les novetats d’FGC amb el seu nou sistema de control del frau per mitjà de la intel·ligència artificial i empreses de reconegut prestigi en matèria d’implantació de noves tecnologies per millorar l’experiència de l’usuari del ferrocarril.

L’Smart Train Day 2014 tindrà lloc a la Sala Barloworld Logistics del Palau 8 del recinte de Montjuïc-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona. Els interessats en acudir a la jornada han de completar el procés d’inscripció al web www.smarttrainday.cat, on també trobaran informació detallada del programa, dels ponents i altres dades d’interès.