Nou Dinar en Xarxa, Organitzat en el marc de Barcelona Creixement

Publicado el por E-NOTICIES.CAT (autor)

Localizacion(es): Barcelona

Luis Martín                     (photo: )
Luis Martín

Els emprenedors interessats en conèixer l'estratègia empresarial de Microsoft i les seves línies de futur, així com les possibilitats de col·laboració amb la multinacional informàtica, tenen una cita el proper 18 d'abril en un nou Dinar en Xarxa, organitzat en el marc de Barcelona Creixement.

A més de compartir experiències amb Luís Martín, director d'Innovació de Microsoft Ibérica, i Carles Grau, director de Sector Públic de la mateixa companyia, les empreses TIC que assisteixin Nou Dinar en Xarxa a la trobada podran fer networking amb la resta de participants,
incrementant el nombre de contactes professionals d'alt valor afegit i les oportunitats de negoci per al seu projecte empresarial.

Microsoft Corporation, empresa multinacional fundada al 1975 per Bill Gates, Steve Ballmer i Paul Allen, desenvolupa, fabrica i produeix software i equips electrònics. Actualment té al voltant de 100.000 treballadors a més de 100 països de tot el món. La companyia també comercialitza productes d'entreteniment i serveis al núvol, aplicatius per a telefonia mòbil i hardware, i compta amb acords estratègics amb altres grans companyies, com ara Vodafone, Nokia, HP, Intel, etc.

www.microsoft.es