Els Bancs de Temps celebren la 2a Festa del Temps a la Barceloneta

Publicado el por COMUNICAE (autor)

 (photo: )

Amb el lema 'La mar de veïnes' els Bancs de Temps celebren una festa per compartir i valorar el temps. Teixir vincles entre els veïns i les veïnes d'un barri és un dels principals objectius dels Bancs de Temps, que aposten per crear xarxes de col·laboració basades en la reciprocitat

Per segon any consecutiu s'organitza la Festa del Temps, a càrrec dels Bancs de Temps de Barcelona i de la resta de Catalunya. Una oportunitat per valorar el temps i habilitats de totes les persones, ajudar-nos i aprendre els uns dels altres.

L'edició d'enguany potenciarà la xarxa global de Bancs de Temps a través d'un dels seus valors clau: La Interculturalitat, aprofitant el dia 20 de Juny, Dia del Refugiat. Es donarà protagonisme als intercanvis interculturals amb veïns i veïnes procedents de qualsevol racó del món i es visibilitzarà com aquests són font d'enriquiment per tothom.

La celebració de la 2a Festa del Temps també s'emmarca dins les activitats per la reforma horària que durant aquest juny realitza la 4a. Setmana dels Horaris.

La 2a Festa del Temps se celebrarà el proper dissabte 17 de juny al Parc de la Barceloneta (Barcelona). En aquesta edició el Banc del Temps de Barceloneta serà l'amfitrió de la festa, coincidint amb el 10è aniversari de la seva creació.

El dia de la Festa
La jornada arrencarà a les 10h del matí amb diferents tallers i activitats i per la tarda hi haurà espectacles en viu: dansa, teatre, música, etc. Es comptarà amb servei de bar, wi-fi gratuït, activitats infantils i també trobareu informació sobre els bancs de temps. Tot a càrrec dels mateixos usuaris i usuàries dels bancs de temps i al millor lloc, al mateix costat de la platja.

Tothom és benvingut, vine a compartir el teu temps!

Els bancs de temps
Són una eina amb la qual un grup de persones pot crear una alternativa econòmica social. En un Banc de Temps s'intercanvien habilitats entre els membres sense utilitzar diners, únicament es comptabilitzen les hores de servei prestat i rebut. Actualment som una xarxa de més de 80 Bancs de Temps a tot Catalunya (http://www.bdtonline.org/).

Col·labora a la Festa:

  • Ajuntament de Barcelona:
    Districte de Ciutat Vella. Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. Pla 'Barcelona, Ciutat Refugi'.
  • Iniciativa per a la Reforma Horària